Reklam
Reklam
Hazal ERYILMAZ

Hazal ERYILMAZ

Başarılı Bir Estetisyen Nasıl Olunur…
mhy.7907@gmail.com

RADYOFREKANS İLE CİLT GENÇLEŞTİRME

03 Ağustos 2023 - 14:37

Radyofrekans ile cilt ütüleme yöntemi de denilir.Cilde ısı verilerek yapılır. Uzman estetisyen,ciltte gezdirdiği bir cihazla cilde vakum,ısı ve radyofrekans dalgaları verir. Verilen yüksek ısı hissi ciltteki kolejenlerin sıkılaşmasını sağlar. Ütüleme yönteminde kişi seanstan çıktığı anda sonucu alır ve günlük hayatına hemen geri dönebilir.  Rahat, konforlu ve son derece güvenli bir uygulamadır. Yanınızda birinin hastaya refakat etmesine gerek kalmaz. Her ten renginde sonuçlar aynıdır.
Alt tabakadaki kolajen maddesi sıkıştırırken deri altının kolajen yapısını arttırmada da etkilidir. Ütüleme yönteminde tam cildinizin kırışıklıklardan arındığını görmeniz 6 seans gibi bir süreye eş değerdir. Bu tabiî ki yaşla ilgili bir durumdur. Genç yaş grubunda ilk seferde bile etki görülür.
Bu yöntem için hiçbir cinsiyet sınırı bulunmamakta.  Cilt ütüleme, hem kadınlara ve erkeklere de rahatlıkla uyguladığımız ve oldukça etkili sonuçlar aldığımız bir gençleşme yöntemi. Yüz ütüleme – Radyo Frekans ile gençleşme ameliyatsız estetik yöntemi aslında. Radyo frekans dalgalarının cilt gençleştirme ve ciltteki kırışıklıkları tedavi etme amacıyla kullanılmasına yüz ütüsü deniyor. Bu teknik, radyo frekansla cilt estetiğini sağlayan zararsız, güvenli ve kesin sonuç veren yöntemlerden bir tanesidir.

Bu yazı 362 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum