Reklam
Reklam
Hazal ERYILMAZ

Hazal ERYILMAZ

Başarılı Bir Estetisyen Nasıl Olunur…
mhy.7907@gmail.com

Kış aylarıyla birlikte, yazdan kalma cilt lekelerinden kurtulmak için çözüm mü arıyorsunuz?

16 Ekim 2023 - 08:55

Hava sıcaklıklarının gittikçe düşmesi ya da açık hava ile iç mekanlar arasındaki sıcaklık farkı ciltte kuruluğa neden olur. Yaz aylarında güneşin de etkisiyle cildinizde oluşan leke, kırışıklık görülebilir. Bunlara çözüm bulmak için en uygun zaman kış mevsimidir. Bazı uygulamalar özellikle güneşin aktif olmadığı kış aylarında yapılmalıdır. Örneğin; yüz derisine yapılan lazer uygulamaları, kimyasal ya da bitkisel peeling , CO2 fraksiyonel lazer, dermapen, altın iğne, kılcal damar tedavisi, örümcek ağı, medikal cilt bakımı, ben ve çil tedavisi ,karbon peeling gibi uygulamalar yapılabilir.
Cilt Bakımı Çeşitleri
•             Medikal Cilt Bakımı: Cildinizin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere kişiselleştirilmiş yöntemler sunan medikal cilt bakımı, cildinizin canlanarak derinden temizlenmesine ve tazelenmesine yardımcı olur.
•             Klasik Cilt Bakımı: Her cilt tipine uygun olarak yapılan bakım şeklidir. Cildin canlanmasını, temizlenmesini ve tazelik kazanmasını sağlar. Bu bakım; temizleme, buhar ve iyileştirici maske içermektedir.
•             Oksijen Bakımı: Kuru ve hassas ciltlerde uygulanan, ayrıca kılcal damarların genişlemesini engelleyen, cilde parlaklık, nem, PH ve denge sağlayan bir bakım türüdür.
•             Akne Tedavisi: Genel ve bölgesel olarak cilt bakımı yapılır. Bu tedavide (akneli ciltlerde) aknelerin temizlenmesi sağlanarak, cildin tekrar dengesini kazanması, temizlenmesi ve akne oluşumunun engellenmesi amaçlanır.
•             Leke Tedavileri: Leke tedavileri, zamana bağlı olarak veya fiziksel etmenlerden kaynaklanan sivilce izi, yara izi gibi cilt sorunlarının giderilerek cilde parlaklık ve canlılık kazandırmak amacı ile uygulanan tedavi yöntemleridir. Leke tedavisi pek çok yöntemle uygulanabilmektedir.
 

Bu yazı 420 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum