Reklam
Reklam
Mehmet KOYUNCU

Mehmet KOYUNCU

mehmetkoyuncu305@hotmail.com

Yayın Hayatına Başlarken

09 Ekim 2014 - 16:25


Bir süredir hazırlıklarını yaptığımız Urfahaber63 haber sitemiz yapılan değişikliklerle nihayet yayın hayatına başladı. İnternet üzerinden yayın yapacak olan sitemiz, Bölgemiz başta olmak üzere Türkiye ile alakalı gelişmeleri yakından takip edecek. Çoğunluğu bölgemizde yaşayan, hak ve özgürlükler konusunda duyarlı aydın ve konusunda uzman olan bir yazar kadrosu oluşturmak için çalışmaya devam ediyoruz.  



Urfahaber63 olarak yayın politikamız objektiflik ve hakkaniyet üzerine olacak. Siz değerli okuyucularımızın yorum ve eleştirilerini dikkatle değerlendireceğiz. Sitemizde eğitim düzeyi ne olursa olsun gençlere özellikle fırsat vermek istiyoruz. Köşemizde Köyde çiftçilik yapan da, akademisyen olan da yazabilir. Hakaret, şiddete teşvik ve nefret söylemi barındırmadığı müddetçe sizden gelen her türlü yorumu yayınlayacağız. 



Yeni bir  dergi, gazete veya internet sitesi açıldığında kalıplaşmış zihinlerin aklına gelen ilk klasik  sorular; ''Bunlar kimin adamı?'' , ''Bunlar hangi partiyi destekliyor?'' türünden düşünceler olur. Baştan söyleyelim ki biz kimsenin adamı değiliz: Herhangi bir parti, örgüt veya cemaat yayını değiliz. Bu sitemizi kurmamızın amacı özgür bir düşünceye sahip vicdanlı insanların da olduğunu hatırlatmak istedik! Şanlıurfa'da yaşayan tüm insanların dili dini ırkı mezhebi ne olursa olsun sitemizde kendilerinden bir şeyler bulacağı ve bu site benim sitem diyeceği ve vazgeçemeyecekleri bir site oluşturmaya çalıştık.Zaman içerisinde büyük bir kitlenin sitemizi takip edeceği düşüncesindeyiz.  



Şanlıurfa aşiret örgütlenmesinin en yoğun hissedildiği illerden biri, aşiret liderlerinin dilinden çıkacak kelimelerle hareket eden yüz binlerce insan var. Bu insanlar dışında kalan insanların dışlanmadığını ve her kesimden insanın sesinin duyurulacağı bir site kurmak amacıyla yola çıktık. Bazı kesimlerin propaganda amacıyla kurduğu medya organları var. Bu sayede kitleler yönlendirilmeye çalışılıyor. Propaganda yapmayan az sayıda gazeteci ve yazar var.Bu çarpık düzenin sona erdiği tüm gazetecilerin ve yazarların özgürce düşüncelerini yazabildiği ve yayınlayabildiği bir site oluşturduk. 



urfahaber63.net internet sitesi olarak siyasetin klişeleşmiş üslubuna takılmadan, farklı kaynaklardan beslenerek doğru haber ve analizlerde bulunmaya çalışacağız.


Bu yazı 16456 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • UĞUR IPEK
    4 yıl önce
    Hayırlı olsun , benim sizden değerli yazar ve haber kadrosundan bir ricam olacak. Şanlıurfa ' mıza , GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI bölümü' nün HARRAN ÜNIVERSITESIN'DE bu bölümün ivedilikle hayata geçirilmesi için, üniversitemiz akademik kadrosu ve sizlerin de katkılarıyla 2020 ÖSYM kılavuzu içersinde yer almasını sağlarsanız sevinirim.