Reklam
Reklam
Hazal ERYILMAZ

Hazal ERYILMAZ

Başarılı Bir Estetisyen Nasıl Olunur…
mhy.7907@gmail.com

Gıdı İçin Bölgesel İncelme Yapılabilir Mi?

26 Temmuz 2023 - 14:51

Bölgesel incelme işlemleri için merak edilen bir diğer soru ise gıdı bölgeleri için bu işlemin uygulanıp uygulanmadığıdır.
Gıdı bölgesi oldukça minik bir alanda çalışmayı gerektiriyor olması bölgede incelmeye engel olmamakla birlikte uygun minik başlıklar ile bölgede yer alan yağların parçalanması sağlanmaktadır. Bu minik başlıklar sayesinde bölgede bulunan yağlanma hızla parçalanarak kolay bir şekilde idrardan atılması sağlanmakta ve bölgede incelme meydana gelmektedir.
Bölgesel incelme işlemleri için insanlar ayrıca bir diyet programı uygulayıp uygulamamakta kararsız kalmakta ve zorunluluğun olup olmadığını merak etmektedir. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki bu işlem bir zayıflama yöntemi değil sadece bölgesel yağ yakma yöntemidir. İnsan vücudunda bazı bölgeler tekli yağlanmaya giderek kütlesel yağ oluşumları ile kişileri rahatsız etmekte ve ne kadar zayıflarsa zayıflasın bu alanlardan kilo veremediği için dilediği kıyafetleri giymesine engel olmaktadır.
Bu sebepten dolayı her ne kadar zayıflama programı olmasa da düzenli bir incelme programı için tekrardan yağ oluşumunu engelleyebilmek adına yeme içmenize de dikkat etmeniz ve ayrıca günlük 20 dakika yürüyüş uygulamanız da hızla yağların atılabilmesini ve geri oluşmasını engelleyecektir.
Bölgesel İnceleme Uygulamaları Pahalı Mı?
Bölgesel incelme uygulamaları hakkında en sık sorulan bir diğer sorular arasında bu işlemin pahalı olup olmadığı soruları gelmektedir. Ancak ameliyat gibi durumlara nazaran oldukça uygun olması ve seans seans hizmet sunması bu işleme olan ilgiyi artırmakta ve daha çok kişinin bölgesel yağlarından kurtulamasın sağlanmaktadır.
2-4 beden arasına kadar incelme imkânı sunan bu işlem sizlerin kendini yıpratmadan yıllardır ne kadar kilo verirse versin kurtulamadığı bölgelerden hızla kurtulmasına yardımcı olmaktadır. Bu işlemin daha hızlı sonuç verebilmesi adına işlemi uygulayan Uzman Diyetisyenin vermiş olduğu önerileri uygulamanız da hızla incelmeniz için sizlere destek sunacağından emin olabilirsiniz.
Bölgesel incelme hakkında merak ettiğiniz ve araştırdığınız tüm sorular için hemen web sitemizde bulunan iletişim numaralarımız üzerinden bizlere ulaşabilir ve Uzman Diyetisyen arkadaşımız ile dilediğiniz seans için görüşme sağlayarak merak ettiğiniz soruların cevaplarını alabilirsiniz.

 

Bu yazı 417 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum