Reklam
Reklam
Hazal ERYILMAZ

Hazal ERYILMAZ

Başarılı Bir Estetisyen Nasıl Olunur…
mhy.7907@gmail.com

ALTIN ORAN KAŞ ALIMI NEDİR..?

07 Temmuz 2023 - 09:37

"Daha genç ve dinç görünmeyi sağlamak için küçük dokunuşlar yapmak gerekir. Yüz yapısını şekillendirmek ve daha güzel bir bakış için kaşla oynanmalıdır. Altın oran kaş alımı, kaş şekillendirmede kullanılan bir tekniktir. Altın oran yüzde bulunan organların hepsinin birbirine uyumlu ölçülerde yer almasıdır. Yüzde yapılacak şekillendirmelerde altın oran mutlaka dikkate alınmalıdır. Altın oran ölçümlerine göre hareket edildiğinde görüntü son derece doğal olacaktır."
 “Kaş tasarımı, yüzün güzelliğini, bakışların tesirini etkileyen çok önemli bir unsurdur. Doğal durması ve yüze uyum sağlaması için kaş tasarımına çok dikkat edilmelidir. Kaş alımı yaparken burnun kanatlarının genişliği, gözlerin aralığı, göz kapağının durumu, alın yapısı değerlendirilmelidir. Kaş almada bir standart, şekil ve ebat yoktur. Herkesin kaşı, yüzüne uygun ölçülerle ve tasarımlarla alınır. Standart ölçülerde kaş alımlarının yapılması doğal durmayacağı gibi herkese de yakışmayacaktır” diye konuştu.
 “ALTIN ORANI UYGULAYABİLMEK PROFESYONELLİK İSTER”
 “Altın oran, kaşı alacak kişilere yol gösteren bir rehberdir. Altın oran, yüze uygun kaşın hangi ebatlarda ve nasıl olası gerektiği konusunda tüyolar verir. Doğal görünümlü profesyonel kaş alımlarında altın oranın ölçümleri dikkate alınmaktadır. Altın oranla profesyonelce yapılmış kaş alımlarıyla diğerleri çok bariz bir şekilde ayrılmaktadır. Altın oranı uygulayabilmek profesyonellik ister. Bakış açısı ve tecrübesi olmayanların altın oran kaş alımında başarılı olması çok zor hatta imkansızdır. Altın oran kaş alımı konusunda herkese güvenmemek esastır. Profesyonel kişiler altın oran kaş alımında başarılı olduklarından tercih dikkatlice yapılmalıdır.” 
 

Bu yazı 629 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum