Reklam
Reklam
Halil Çini

Halil Çini

h.cini@mynet.com

MHP”Yİ BU HALE KOYANLAR

12 Nisan 2016 - 09:36


font-family:"Times New Roman","serif"\">MHP”de ne yazık ki kayyum dönemi başladı.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Bunun böyle olacağı dünden yani olağanüstü kurultay için seslerini yükseltenlerin gelişinden belli idi.



font-family:"Times New Roman","serif"\">MHP Genel Merkezi, artarak yükselen bu sese kulak verip, sorunu kar topu yumağı haline getirmeden çözebilecek iken ne yazık ki, bu yolu tercih ettiler.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Mahkeme tarafından atanan kayyum MHP”yi kongreye taşıyacak. Herkes durumun farkında olmasına karşın ne yazık ki, MHP lideri ve yanında yer alanlar durumun ehemmiyetini daha kavrayamamış gibiler.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Keşkem bunlar yaşanmasaydı.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Gönül isterdi ki, MHP yönetimi ile aday adayları bir araya gelebilselerdi. Ama olmadı.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Yarın delegelerin hakemliğine gidilecek ve sanırım ilk tur seçimin ardın ikinci turda her şey daha net olacak ve iki adayın yarışı sonrasında da ikinci turda her şey bitmiş olacak.



font-family:"Times New Roman","serif"\">İşte tam bu noktada akıllara “Peki, Urfa”da durum nedir? Urfa”daki MHP”liler, ülkücü camia kimi başlarında görmek istiyor?” sorusu gelebilir.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Urfa”nın MHP Büyük Kurultay delege sayısı sadece DÖRT.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Kim bunlar?



font-family:"Times New Roman","serif"\">Musa Kazım DENİZ



font-family:"Times New Roman","serif"\">İbrahim ÖZYAVUZ



font-family:"Times New Roman","serif"\">Mahmut GÜNEŞ



font-family:"Times New Roman","serif"\">Ali FETTAHLI



font-family:"Times New Roman","serif"\">Peki, yarın olağanüstü kurultayda Urfa delegelerinin tercihi nasıl olur?



font-family:"Times New Roman","serif"\">Bana göre 3”e karşı 1 olur.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Çok sayıda görüştüğüm, konuşma fırsatını bulduğum, telefonlaştığım partilinin gönlünde iktidar olmak şartı ile “değişim ve dönüşüm” yatmakta.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Urfa”da “Meral AKŞENER” ismi şimdi daha fazla kabul gören isim olarak karşıma çıkmakta.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Sonuç itibarı ile MHP”de bir kongre olacak ve sandıkların açılması ile adaylar AK ile KARA”yı görmüş olacak. Temennim MHP”nini bugün itibari ile içinde bulunduğu dudrumdan bir an önce kurtulması ve teşkilatları ile kol kola vererek ÜLKÜCÜ ve MİLLİYETÇİ harekete iktidar olabilme yolunda heyecan kazandırmasıdır.



font-family:"Times New Roman","serif"\">Yanılıyor muyum?



font-family:"Times New Roman","serif"\">  


Bu yazı 457 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum