Reklam
Reklam
Halil Çini

Halil Çini

h.cini@mynet.com

DÜN NEREDEYDİNİZ?

08 Nisan 2016 - 12:12


SGK Özel Hastaneler ile arasında olan sözleşmelerini tek tek fesh ediyor.



 



Urfa’da bunun ilk kurbanı OSM oldu.



 



OSM’yi Edessa Hastanesi takip etti.



 



Ve en son olarak Akademia ile Ursu Hastaneleri ile olan sözleşmede askıya alındı.



 



Önce şunun altını çizmek isterim ki;



 



BİR: Suçu, yanlışı olan kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmasın.



 



İKİ. Birilerine sen sucu, yok bucusun diye her hangi bir suç isnat edilip kurban edilmesin.



 



Daha düne kadar birçok Özel hastanelerde başkasına ait sağlık karneleri ile yine başkasının kimlik bilgileri ile biraz daha çıtayı yükseltelim ve Hastanede bulunmayan birçoklarını hastanede yatıyormuş gibi gösterenlere ve erkeğe kadınlık hormon testleri, Umre’de bulunan vatandaşı bile hastanede yatakta yatıyormuş gibi gösterenlere, her önüne gelene anjio yapanlara, birçoklarının haberi olmadığı halde tüm tahlillerin yapılmış gibi gösterildiği ve yapıldığı dün bugün ortaya çıkan ve sözleşmeyi fesh eden zihniyet neredeydi?



 



Son aylar itibari ile Urfa kent merkezinde tam dört tane Özel Hastanenin sözleşmeleri fesh edildi.



 



Diğer özel hastaneler diken üzerindeler.



 



İşte tam bu noktada çarşı pazarda ‘yok efendim şu hastane paralelci olduğu için, yok bu hastane HDP’lilerle dirsek temasta olduğu için, yok falan yer terörist muayene ettiği için SGK tarafından sözleşmeleri yenilenmemiş ve kapısına kilit vurulmuş’ denilmekte.



 



Bu iddialar doğru da olabilir!



 



Yanlış ta!



 



İşte tam bu nokta da Devlete düşen görev, son günlerde Urfa’da sözleşmeleri yenilenmeyen özel hastanelerin sözleşmelerinin neden yenilenmediği konusunda kamuoyunu doğru, tarafsız ve net olarak bilgilendirmektir.



 



Başta bu ilin Valisi olmak üzere bu konuda sorumluluğu bulunan kim varsa o isimlere sesleniyor ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek, bilgi kirliliğine mahal vermemek adına lütfen gerçekleri Urfa halkı ile paylaşın.



 



A şahsın veya yöneticinin herhangi bir cemaat, dernek veya oda ile bağlantısı olabilir. Bunlardan birilerini sevebilir. Ya da iktidardan yana olmayıp farklı siyasi görüşü ve düşüncesi de olabilir. Bu insanlar, yöneticiler veya herhangi bir iş adamı için sorun olmamalı. İşte son zamanlarda kamuoyunda birçok yanlış, yanlı ve farklı ithamlar, dedikodular dolaşmakta. SGK ile özel hastaneler arasında son günlerde yaşanan ve bazılarının sözleşmelerinin feshine, yeni sözleşmenin yapılmamasına kadar giden tüm yaşananlarda gerçek nedir? Onun cevabını tün URFA HALKI olarak istiyor ve bekliyoruz.



 



Gerçekler ifşa edilsin ki, kimse de ağzı yerine başka yeri ile konuşmasın.


Bu yazı 509 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum