Reklam
Reklam
Mehmet YILDIRIM

Mehmet YILDIRIM

urfamha63@hotmail.com

Şanlıurfa Saraçoğlu'nu İstiyor

27 Mayıs 2017 - 13:46

Güneydoğu Tv'de yapılan açıklamalardan  sonra Şanlıurfaspor taraftarı ve tüm Şanlıurfalılar Şanlıurfaspor'u 1. lige çıkartan Şampiyon Başkan Kemal Saraçoğlu'nun  önümüzdeki hafta yapılacak kongrede bir liste oluşturarak önümüzdeki sezon takımı tekrar 1. lige yükletmesini istiyorlar



Bilindiği gibi Kemal Saraçoğlu ve yönetimi tarihinde ilki kez  Şanlıurfaspor'u 1. lige çıkartan başkan olmuştu ancak birileri çıkıp  Kemal başkan sen bu işi bilmiyorsun biz bu işi daha iyi biliyoruz takımı hemen süper lige  çıkartacağız diyerek yönetimi aldılar.  Şanlıurfaspor bu yönetimle her yıl küme düşme korkusu yaşadı ve bu yıl kümeye düştü, tabi sadece Şanlıurfaspor Kümeye düşmede Gap'ın Başkente  Şanlıurfa'da kümeye düştü.



Şanlıurfaspor'u kümeye düşüren bu yönetimin tekrar aday olmaması gerek  başta Sayın bakanımız Faruk  Çelik, Sayın Valimiz  Güngör Azim Tuna, Büyük Şehir belediye başkanımız Sayın Nihat Çiftçi  ve Eyyübiye Belediye  Başkanı Mehmet Ekinci  takıma  büyük katkı  sağladılar yapılan  bu yardımlar  yerine  gitti mi!  Bu yönetimden hesap sorulmalı Şanlıurfaspor'un toplam borcu ne kadar olduğu kimse bilmiyor  başta sayın bakanımız, Milletvekillerimiz,  sayın Valimiz,  sayın Belediye başkanlarımız  Şanlıurfaspor'u tekrar 1.Lige çıkması için  ele ele vererek  tüm Şanlıurfalıların desteklediği Kemal Saraçoğlu'na  destek verip yeni bir yönetim oluşturulmalı  diye düşünüyorum yoksa  takım daha da kötüye gider.


Bu yazı 966 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum