Reklam
Reklam

Başkan Çiftçi, Güne Esnaf Ziyareti İle Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sabahın erken saatlerinde esnafı ziyaret etti. Ardından Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Kütüphanesine geçen Başkan Çiftçi, buradaki gençlere kitap okumanın önemini anlattı.

Başkan Çiftçi, Güne Esnaf Ziyareti İle Başladı
Editör: Urfa Haber 63
28 Kasım 2016 - 09:50

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, haftanın ilk gününe esnaf ziyareti ile başladı. Sabahın erken saatlerinde Hamidiye Mahallesine giderek burada esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, çay ikramlarını kabul ederek vatandaşların önerilerini dinledi.

Yoldan geçen vatandaşların da ilgi gösterdiği ziyaretler sırasında Başkan Çiftçi, önerileri not ederek ikili istişarelerin önemine dikkat çekti. Gün içerisindeki programlarından vakit bulduğu her an bu tür buluşmalara önem verdiğini belirten Başkan Çiftçi, "Halkımızın öneri ve talepleri bizler için çok önemli. Yaptığımız çalışmaların nasıl yansıdığını bizzat görmek ve memnuniyeti bilmemiz açısından halkımızla her zaman bir arada oluyoruz" dedi.

Başkan Çiftçi, esnaf ziyaretlerinin ardından yürüyüş güzergahı üzerindeki Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Kütüphanesine geçerek burada kitap okudu. Kütüphane ziyaretinin ardından gençlerden gelen fotoğraf isteklerini de geri çevirmeyen Başkan Çiftçi, gençlere kitap okumanın önemini anlattı.

Sohbetin ardından Başkan Çiftçi, şehir merkezindeki diğer bölgelerde sürdürülen çalışmaları incelemek için temaslarına devam etti.

Bu haber 737 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum