Reklam
Reklam

Bungalov evler misafirlerini ağırlıyor

Şanlıurfa'nın sahil ilçesi olan ve balıkçılığın yaygın olduğu Bozova'da yaptırılan bungalov evler, doğayla iç içe tatil ve kamp yapmak isteyen yerli ve yabancı misafirleri ağırlıyor. Toplam 3 bin 400 metrekare alana sahip bungalov evlerin içerisinde mutfak, banyo ve yatak odası bulunuyor.

Bungalov evler misafirlerini ağırlıyor
Editör: Urfa Haber 63
25 Eylül 2023 - 11:56
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla sahil ilçe Bozova’da başlatılan 11 adet Bungalov evlerin yapımı tamamlandı. Konaklama hizmeti de başladı. Turizm rotasında yer alan ilçede yapılan Bungalov evler, yaz ve kış turizmine büyük katkı sağlayacak.
Masmavi suyu, muhteşem doğası, çam ağacı kokularının içinde doğa yürüyüşlerinin yapılabileceği, sportif olta balıkçılığının ve su sporlarının yeni adresi olacak Fırat Nehri kenarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bungalov Evler kamp turizmi için de yeni bir rota oluşturması bekleniyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELTUR A.Ş tarafından işletilecek olan Bungalov evlerde 1 gecelik konaklama ücreti de sabah kahvaltısı dâhil olmak üzere 750 TL olarak belirlendi.
İçerisinde yatak odası, salon, banyo, WC, veranda ve barbekü yer alıyor. Çimlendirme ve ışıklandırma çalışmalarıyla başka bir görünüme kavuşan Bungalov evlerde vatandaşlar çam ağaçlarının içerisinde kuş cıvıltıları arasında masmavi Fırat Nehri manzarasında gönül rahatlığıyla konaklayabilecekler.

Bu haber 1156 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum