Reklam

Karaköprü Belediyespor şampiyon

TFF 3. Lig 3. grupta bu sezon aldığı galibiyetlerle rakiplerin korkulu rüyası olan Karaköprü Belediyespor ligin bitimine iki hafta kala kendi evinde Osmaniyespor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Karaköprü Belediyespor şampiyon
Editör: Urfa Haber 63
21 Nisan 2024 - 17:18
TFF 3. lig 3. grupta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Karaköprü Belediyespor ilk haftadan bu yana grupta liderliğini sürürken aldığı galibiyetlerle taraftarlarını sevice boğdu. Ligin 29. haftasında Karaköprü Belediyespor kendi evinde Osmaniyespor’u konuk etti.
Saha ve taraftar desteğini arkasına alan Karaköprü Belediyespor Osmaniyespor karşısına çıktı. Maçın 8. Dk. Mustafa Samican’ın attığı golle Osmaniyespor 1-0 öne geçti. Golden sonra oyun disiplininden kopmayan Karaköprü Belediyespor rakip kaleyi abluka altına aldı. Maçın 29. Dk. Muhammed’ın attığı golle durumu 1-1 yaptı. Beraberlik golünden sonra Karaköprü Belediyespor öne geçmek için maçta tempoyu arttırdı. Maçın 43. Dk. sahneye çıkan Berkcan’ın attığı golle durumu 2-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı
Müsabakanın ikinci yarısına Karaköprü Belediyespor üstünlüğünü koruyarak başladı. Bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyarak, rakibin ataklarına yerinde cevap veren Karaköprü Belediyespor kontrataklarla gol aramaya başladı. İkinci yarıda her iki takımın çabaları sonucu değiştirmeyince Karaköprü Belediyespor Osmaniyespor’u 2-1 mağlup ederek 59 puanla ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Bu haber 86 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum