Reklam

Şanlıurfa'da 380 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Şanlıurfa'da uyuşturucu satıcıların karşı yapılan operasyonda. 380 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da 380 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Editör: Urfa Haber 63
26 Nisan 2024 - 13:00
Uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçmek için birbiri ardına operasyonlar düzenleyen Şanlıurfa Polisi, son olarak 380 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirdi.
Şanlıurfa’da Emniyet ve Jandarma ekiplerinin Uyuşturucu ile kararlı mücadelesi sürüyor. Her gün il merkezi ve ilçelerde operasyonlar düzenleyerek uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçmekte kararlı olan güvenlik güçleri, bugün de dev bir operasyona imza attı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri İl merkezi ve Harran’da  2 adrese yönelik operasyonlarında 380 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 3 kişi de yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Vali Şıldak’tan Kararlılık Mesajı
Şanlıurfa’nın her zaman huzur ve güvenin adresi olarak anılması için uyuşturucu konusundaki hassasiyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Vali Hasan Şıldak da sosyal medya aracılığıyla yaptığı duyurusunda “Mücadelede özveriyle çalışan bütün personellerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Vali Şıldak, ayrıca mücadelede vatandaş desteğine de değinerek olası olaylarda 112 hattına veya UYUMA Programına ihbarda bulunulmasını istedi.
 

Bu haber 761 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum