Reklam
Reklam

Başkan Kasım Gülpınar tebrikleri kabul etti

Resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yeniden Refah Partisi’nin adayı Kasım Gülpınar, seçim koordinasyon merkezinde tebrikleri kabul etti.

Başkan Kasım Gülpınar tebrikleri kabul etti
Editör: Urfa Haber 63
02 Nisan 2024 - 15:31 - Güncelleme: 02 Nisan 2024 - 16:24
Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediye Başkanlığına Yeniden Refah Partisi (YRP) Adayı Mehmet Kasım Gülpınar seçildi. Başkanlığa seçilen Gülpınar, YRP İl Seçim Koordinasyon Merkezinde tebrikleri kabul etti.
Büyük bir kalabalığın coşkuyla karşıladığı Gülpınar, burada vatandaşlarla kucaklaştı. Düzenlenen programa Karaköprü Belediye Başkanlığına seçilen Nihat Çiftçi ve çok sayıda partili katıldı.
Tebrik kabul programında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Şeffaflık ilkesi ile birlikte adaletli, ehliyetli ve liyakatli bir şekilde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini yöneteceklerini ifade ederek tebrik ve kabulleri bugün ve yarın olmak üzere 2 gün içinde bitireceklerini ifade etti.
Gülpınar, “Adaleti sağlayacağız. Bundan sonra bizim yapacağımız ilk iş torpil kavramı olmayacak. Bu yüzden, bizi sevenlerden, yakınlarımızdan, dostlarımızdan, işimizden ahbaplarımızdan özellikle rica ediyorum: "Beni beş sene lütfen bu işle meşgul etmeyin. Ben Urfa'ya hizmet için buraya geldim.
Öncelikle beş sene boyunca Urfa'ya hizmet etmemiz lazım. Lütfen, bu işlerle beni meşgul etmeyin. Adaletli bir şekilde yöneteceğimize, adaletli bir şekilde muamele yapacağımıza herkesin müsterih olsun. Bu konuda herkesin vicdanı rahat olsun. Bundan sonra ortak akıl yani meşveret bu kavramı da sürekli gündeme getireceğiz. Liyakat kadrolarımızı liyakat üzerine kurmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.
Özellikle bürokrat kadrolarımızı oluştururken yine aynı şekilde torpil kavramını rafa kaldıracağız. Bilgisine, birikimine, donanımına güvendiğimiz, hatta bu bize yakın veya uzak olabilir, problem değil. Ama bilgisi ile ilgili bir şikâyet, bir sıkıntı varsa, iş ve işlemleri ile ilgili bir sıkıntı varsa, zaten bununla ilgili bir yolsuzluk ihbar hattı kuracağımızı, usulsüzlük ihbar duracağımızı daha önce defalarca belirttik. Buraya bütün duyumlarınızı, bütün ihbarlarınızı yapabilirsiniz. uUsulsüz ve yanlış iş yapanın gözünün yaşına bakmayacağız. Emanetler bizlere Allah'ın bir lütfudur. Emanetler Allah'tan gelir ve vesile olduğu bu emanetleri biz geçici olarak görüyoruz, kalıcı olarak görmüyoruz. Emaneti layıkıyla kullanıp tekrar bizden sonra gelene teslim etmek için de bütün gayretimizi sonuna kadar göstereceğiz”dedi.
 
Bu haber 2519 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum