Reklam
Reklam

ŞANDER Bşk Çiçek'in Mutlu Günü

Ankara Şanlıurfalılar Derneği Genel Başkanı Mehmet Çiçek’in Mutlu günü.

ŞANDER Bşk Çiçek'in Mutlu Günü
Editör: Urfa Haber 63
31 Ekim 2016 - 11:31

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Ankara Şanlıurfalılar Derneği Genel  Başkanı Mehmet Çiçek’in  kızı Mimar Rezan Çiçek  ile  İnşaat Mühendisi  Özgür Keleş Ankara’da yapılan  Muhteşem Bir Düğün ile dünya evine girdiler.

Düğün Törenine Katılanlar Ak parti Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı M.Kasım Gürpınar , Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Vakfı Başkanı  Mehmet Karakuş ,Emekli Korgeneral  Kemal Alataş, Şanlıurfa Spor Genel Sekreteri Reşat Toprak ,Şanlıurfalı İş Adamları İbrahim Halil Toprak,İsmet Tatar,Mehmet Koyuncu,Mehmet Eyyüpoğlu, Trt Kürdi Haber Müdürü Mehmet Aydoğdu, Avrupa Gazeteciler  Derneği Gaziantep il Temsilcisi Gazeteci Abdullah Yiğit, Çok sayıda Şanlıurfadan gelen misafirler ,Ankara ilinde yaşayan Şanlıurfalılar ile Stk Temsilcilerin ve  düğüne katılan cok sayıda sevenlerin bir araya gelmesi ile  muhteşem çiçek ve keleş ailesi düğünü yapıldı.

Rezan ve Özgür Çiftlerin Nikah Törenini Çankaya Belediye Başkanı Tarafından kıyıldı. Nikah Şahitleri ise Akparti Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı M.Kasım Gürpınar , Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ,Emekli Korgeneral  Kemal ALataş ve İş Adamı Mehmet Eyyüpoğlu oldu.

 

Ak parti Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı M.Kasım Gürpınar Nikah Töreni sonrası Rezan ve Özgür Çiftlerin Evlenme Cüzdanlarını Takdım Ederken şunları Söyledi : Sizinde 70 yıl en az  birbirinizle  mutlu yaşayın kimliklere  baktım diğer  il Bursa İnegöl diğeri ise Şanlıurfa Siverek  .bu devletin bu milletin bu vatanın temellerin atılmış bir birlikteliklerin  olduğunu bu ülkenin kimsenin yıkamayacağını .Bu tür birlikliktelikler artıkca bu ülkeyi kimse yıkamaz ,Kimsenin Bölmeye Göcü Yetmeyecektir . Evli çiftlere Allah ayırmasın Allah mesut etsin dedi.

ŞANDER Genel Başkanı Mehmet  Çiçek ise bu Mutlu Günümde Akparti Şanlıurfa Milletvekilimiz ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı M.Kasım Gürpınar , Eyyübiye Belediye Başkanımız  Mehmet Ekinci ,Emekli Korgeneral  Kemal Alataş ve Çok sayıda Ankara ve Şanlıurfadan Gelen Stk Temsilcileri ,Akrabalarım ,Sevdiklerim Rezan Kızımın Düğün Törenine Katıldıkları için Tek Tek Teşekkür ediyorum .

Rezan ve Özgür Çiftlerin Evlenme düğünde Çok sayıda halaylar çekildi .

Şanlıurfalı Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı,THM Sanatçısı Eyyüp Yılmaz  Şanlıurfa Müziklerini  düğünde sahnede söylemesi ile halaylar çekildi gelin ve damat halayda oynadı.

Bu haber 1933 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum