Reklam

Viranşehir Belediyesi Gençleri Geleceğe Hazırlıyor

Viranşehir Belediyesi tarafından açılan etüt merkezine gelen gençler gelecek hayallerini gerçekleştiriyor.

Viranşehir Belediyesi Gençleri Geleceğe Hazırlıyor
Editör: Urfa Haber 63
04 Ocak 2022 - 13:40
Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatları ile çarşı merkezinde bulunan belediye eski hizmet binası, 2021 yılında öğrenciler için etüt merkezine dönüştürüldü.
Her platformda gençlerin yanında olan ve gençliğe yatırımlarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Viranşehir Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerin, hayallerine ulaşmalarına aracılık etmeye devam ediyor.
Üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik açılan kurslara, gençler bu yılda yoğun ilgi gösterdi.
Viranşehir Belediyesi’nin gençlere verdiği bu desteğe karşılık veren gençler ise bunu boşa çıkarmayarak 160 öğrenci sınavlarda büyük bir başarı elde ederek Üniversitelere yerleşti.
Ücretsiz etüt merkezlerini hayata geçiren ve eğitim hakkına ulaşmanın herkesin hakkı olduğunun altını çizen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ,sınavlara hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.
Geçen dönem 160 genci farklı üniversitelere gönderdiklerini hatırlatan Başkan Ekinci, bu yıl da hedeflerinin 200 gence üniversite kazandırmak olduğunu söyledi.
Gençlerin her zaman yanında olduğunu ifade eden Ekinci, eğitime desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
Belediyenin ücretsiz etüt merkezlerine gelen gençler ise, etütlerin ücretsiz olmasından, öğretmenlerin özverili ve bilgili olmasından duyduklarını memnuniyeti ifade ederek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.
 
Bu haber 671 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum