Reklam

Şanlıurfalı kadını dolandırdılar

Hiçbir geliri olmayan ve Ankara'daki hastaneye tedavi olmak amacıyla giden Şanlıurfalı kadın, kendini Cumhurbaşkanı özel kalemi olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldı.

Şanlıurfalı kadını dolandırdılar
Editör: Urfa Haber 63
23 Aralık 2020 - 13:00
Alınan bilgilere göre Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesine bağlı Direkli Mahallesinde yaşayan 5 çocuk annesi 42 yaşındaki Sıdıka Çebik, hiç bir geliri olmadan yaşıyor. Aynı zamanda kanser ve dalak hastası olan Çebik, yaşam mücadelesi veriyor. 
Eşinden ayrı yaşayan ve tedavi için Ankara'ya gidip gelen Sıdıka Çebik, orada tanıştığı biri tarafından dolandırıldı. Çebik, Ankara'da hastaneye giderken tanıştığı ve iddiaya göre kendini Cumhurbaşkanı özel kalemi olarak tanıtan ve isminin Harun Karaduman olduğu söylenen kişi tarafından dolandırıldı. 
Şahsın, Çebik'in sağlık mezunu kızını 5 bin lira karşılığında ise koyacağız vaadiyle kandırdığı ortaya çıktı. 42 yaşındaki Çebik, şahsa inanarak, akrabalarından topladığı 5 bin lirayı kendisine verdi. Parayı verdikten sonra uzun zaman geçmesine rağmen kızını işe koymayan kişiden parasını isteyen Sıdıka Çebik alamayınca  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına giderek dolandırıcı şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu.
Kızını işe alacakları bahanesiyle 5 bin lirasını alan ve şahsın kendini Cumhurbaşkanı özel kalemi olarak tanıttığını ifade eden Sıdıka Çebik, şahsın isminin "Harun Karaduman" olduğunu iddia etti.
Kanser hastası 5 çocuk sahibi Çebik, kızının dolandırıcı şahısla yaptığı yazışmaları, telefon konuşmalarını savcılığa verdi. Dolandırıcı olduğu iddia edilen şahsın profesyonel bir dolandırıcı olduğunu ve kendisiyle birlikte onlarca kişiyi çeşitli vaatlerle dolandırdığını öğrenen Çebik, dolandırıcı şahsın biran önce yakalanması ve yakınlarından borç aldığı 5 bin lirayı ödeyebilmek için de yetkililere çağrıda bulundu.
 
Bu haber 607 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum