Reklam

Şanlıurfa Valiliğinden duyuru

Şanlıurfa Valiliği, Deprem Bölgesine Geri Dönüş Yapmak isteyen Afetzede Vatandaşların Valilik ve Kaymakamlıkların Açık Kapı birimlerine başvurmaları gerektiğini belirtti.

Şanlıurfa Valiliğinden duyuru
Editör: Urfa Haber 63
27 Mayıs 2023 - 16:25
28 Mayıs seçimi için ücretsiz ulaşım fırsatları devam ediyor. Şanlıurfa Valiliği, Deprem Bölgesine Geri Dönüş Yapmak isteyen Afetzede Vatandaşların Valilik ve Kaymakamlıkların Açık Kapı birimlerine başvurmaları gerektiğini belirtti. Valilik buralara başvuru yapmaları doğrultusunda her türlü imkan ve kolaylığın sağlanacağını bildirdi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
 “Deprem Bölgesine Geri Dönüş Yapmak isteyen Afetzede Vatandaşlarımıza Önemle Duyurulur! Şubat ayında yaşadığımız depremlerin ardından afetlerin yaşandığı bölgeden ayrılan ve tekrar bölgeye dönmek isteyen depremzede vatandaşlarımıza ulaşım konusunda destek sağlanmaktadır. Depremzede vatandaşlarımız ile herhangi bir sebeple ilimizden başka illere oy kullanmak için gitme imkânı olmayan veya başka illerden ilimizde oy kullanmaya gelmek isteyen vatandaşlarımız, Valiliğimiz ile Kaymakamlıklarımızın Açık Kapı birimlerine başvurdukları takdirde kendilerine geri dönüş yapılarak ulaşım noktasında her türlü imkan ve kolaylık sunulacaktır.”
 
Bu haber 722 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum