Reklam

AK kadrolar, Erdoğan için gece gündüz çalıştı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu öncülüğünde 28. Dönem milletvekilleri ve adayları; Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde büyük bir özveri ile çalışarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlardan destek istedi.

AK kadrolar, Erdoğan için gece gündüz çalıştı
Editör: Urfa Haber 63
27 Mayıs 2023 - 15:11
28. Dönem Şanlıurfa Milletvekillleri Bekir Bozdağ, Abdulkadir Emin Önen, Abdurrahim Dusak, Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyyüpoğlu, Hikmet Başak ve Mehmet Faruk Pınarbaşı ile Milletvekili Adayları Mahmut Kaçar, Nihat Kılıç, Emre Karaçizmeli, İlhami Günbeği, Abdullah Aksak ve Abdurrahim Toru; AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, seçim çalışmaları kapsamında 13 ilçede Şanlıurfa’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vermesi için çalıştı.
Şehrin her yerinde temasta bulunan AK Parti Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanları ile teşkilat üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yaptıkları çalışmalar vatandaşların takdirini topladı. 
Adalet Bakanı ve Milletvekili Bekir Bozdağ, Milletvekilleri, vatandaşlarla bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıp seçim beyannamesi hakkında bilgi verirken, Milletvekillerine İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilat yönetimi eşlik etti.
28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahadan hiç ayrılmayan AK Parti kadroları, 13 ilçede kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Şanlıurfa merkezi ve ilçeleri başta olmak üzere kırsal ilçe ve mahallelerin en ücra sokaklarına kadar ulaşılmadık yer bırakmadı.
Sivil toplum kuruluşları, Muhtarlar, Gençler ve Esnafla bir araya gelen AK Parti teşkilatının vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm üretmesi de seçmenden tam not aldı.
 
Bu haber 408 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum