Reklam
Reklam

Şanlıurfa'nın Gözdesi Çatak, Turist Bekliyor

Türkiye'nin en büyük barajı olan Atatürk Barajı'nın göl kıyısında yer alan ve mavi ile yeşilin buluştuğu Bodrumu aratmıyor manzarası olan Bozova ilçesindeki Çatak Sahili ziyaretçilerini bekliyor.

Şanlıurfa'nın Gözdesi Çatak, Turist Bekliyor
Editör: Urfa Haber 63
21 Haziran 2022 - 10:36
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki Çatak mevkiindeki GAP Sahilleri Bodrumu aratmıyor. Çatak Tesisleri, yerli ve yabancı turistleri bekliyor.
Atatürk Barajının kıyı sahillerinde yer alan. Bodrum, Marmaris ve Antalya sahillerini aratmayacak şekilde ulunan Bozova ilçesi Çatak mevkiindeki doğa güzelliği hayran bırakıyor.
Yapılan yol düzenlemesi ve tesisleriyle halkın hizmetine sunulan Çatak tesisleri Yaklaşık 600 bin metrekareden oluşan piknik ve mesire alanının bitki örtüsünü genişleten ve alan içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları ve kamelyaları ziyaretçilerini bekliyor.
Baraj gölü kıyısında yer alan ve mavi ile yeşilin buluştuğu, Salda Gölü'nü andırması nedeniyle bölgede "Güneydoğu'nun Maldivleri" olarak da nitelendirilmeye başlayan Çatak sahilleri, doğal güzellikleri keşfetmeyi seven ziyaretçilerini ağırlamayı bekliyor.

 
Bu haber 1067 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum