Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da poşet içerinde yüklü parayı buldu!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bir poşette unutulan 120 bin lirayı bulan Uzman çavuş sahibini bulup parayı teslime etti.

Şanlıurfa'da poşet içerinde yüklü parayı buldu!
Editör: Urfa Haber 63
21 Haziran 2022 - 11:22
Olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bankalar bölgesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bankaların bulunduğu bölgeden  geçen il jandarma komutanlığında görevli uzman çavuş kaldırımda oturan ve telefonla konuşan birini dikkati çekti. Daha sonra kalkıp giden bu kişinin oturduğu yerde bir poşet bıraktığını tespit eden uzman Çavuş yaptığı kontrollü incelemede poşette para olduğunu fark etti.
Bölgede inceleme yapan uzman Çavuş fabrikada işçi oğlan Hikmet Kaplan’a bulup poşet içersinde unuttuğu 120 bin lirasını teslim etti.
Parasına kavuşan fabrika işçisi Hikmet Kaplan açıklamasında, "Arabamı sattım ailevi sıkıntılarım vardı, annem ve babam hastaydı. Arabamı sattım bankadan paramı çektim, o anda telefon geldi ve benim dalgınlığıma geldi, paramı orada bıraktım. Sonra paramı kaybettiğimi fark ettim, paramı ararken jandarmamız bizi buldu ve paramızı bize teslim etti. Sağ olsunlar, var olsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin. Hepsine çok teşekkür ederim." diye konuştu.
 

Bu haber 1502 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum