Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da Tuğba Özay vatandaşları coşturdu

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, Şanlıurfa en büyük kurumsal güzellik merkezi Alen güzellik merkezinin Şanlıurfa’daki 3.yıl kutlamasını katıldı. Özay verdiği konser ile yoğun ilgi gördü.

Şanlıurfa'da Tuğba Özay vatandaşları coşturdu
Editör: Urfa Haber 63
04 Aralık 2021 - 15:47 - Güncelleme: 04 Aralık 2021 - 15:53
Şanlıurfa’nın en önde gelen güzellik merkezlerinden olan Alen güzellik merkezinin, kuruluşunun 3. yılını görkemli bir organizasyon ile kutladı.
Ünlü Manken, şarkıcı ve oyuncu Tuğba Özay'ın katılımlarında gerçekleştirilen kutlama organizasyonunda firma yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, eğitmenler, personel ve müşteriler 3. yıl hep birlikte kutladı.
Alen güzellik merkezi 2019 yılında hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede Şanlıurfa’nın en tanınmış ve en çok rağbet gösterilen firması haline geldi. Alen güzellik merkezi, başarılarla dolu 3. yılını tüm personeli ve müşterileriyle birlikte kutladı. Çok sayıda davetlinin yer aldığı organizasyonda misafirlerini tek tek ağırlayan firma yetkillileri, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.
Güzellik merkezini de gezen Özay, şıklığı ile dikkat çekti. Özay, sevenleri ile de bol bol fotoğraf çekildi
Tuğba Özay, performansıyla göz doldurdu. Özay, şarkılarına eşlik eden hayranlarını kırmayarak tek tek fotoğraf da çektirdi. Özay,  güler yüzü ve pozitif enerjisiyle  Şanlıurfalıları çoşturdu.
Yönetim kurulu başkanı Reşit Yıldırım,” 3 yılımıza özel süpriz hediyeler ve kampanyalarla birlikte eski manken ve şarkıcı Tuğba Özay’ın katılımıyla kutladık. Şanlıurfa halkını aramızda görmekten onur duyduk, inşallah daha nice yılları hep birlikte kutlarız”dedi


 
Bu haber 1144 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum