Reklam
Reklam

İbrahim Tatlıses, suç duyurusunda bulunacak

Şanlıurfalı Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in küs olduğu oğlu Ahmet Tatlıses, açtığı çiğköfte fabrikasıyla babasına rakip oldu. İbrahim Tatlıses savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

İbrahim Tatlıses,  suç duyurusunda bulunacak
Editör: Urfa Haber 63
05 Eylül 2023 - 12:28
İbrahim Tatlıses’in bir süredir küs olduğu bilinen, ilk eşi Adalet Sara’dan oğlu Ahmet Tatlıses çiğköfte fabrikası açtı . Tatlıses Gıda yönetiminde yıllarca görev ve sorumluluk alan aynı zamanda restoranları bulunan Ahmet Tatlıses, “By Ahmet Tatlıses Çiğköfte” adıyla çiğköfte fabrikası kurdu. İlk şube ise İbrahim Tatlıses’in en güvendiği ve en çok satış yapan Bodrum şubesi oldu.
İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses'in rakip olması İbrahim Tatlıses'i çok kızdırdı. İbrahim Tatlıses savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.
İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada "Bodrumda bizim çiğ köftemiz satılmıyor siz değerli sevenlerime duyurumdur biz o kişilerle ilişkimizi bitirmişiz halen Gölgem altında satış yapıyorlar çok yakında savcılığa suç duyurusunda şirketimiz bulunacaktır sizlerde BİLİN istedim.!! Başka çiğ köfteyedirebilirler" ifadelerini kullandı.
 
Bu haber 735 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum