Reklam

Şanlıurfa'da Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor

Tarım ve Orman Şanlıurfa İl Müdürlüğü ve GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından 'Kadın Emeği ile Herkes İçin “EKMEK”' projesinde kapsamında 13 ilçede kadın çiftçilere tarımsal yenilikler eğitimi verildi.

Şanlıurfa'da Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor
Editör: Urfa Haber 63
12 Nisan 2023 - 11:20
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi koordinesi ve desteğiyle Şanlıurfa'da tarımsal kalite ve verimi artırmaya yönelik tarımsal yeniliklerin kadın çiftçiler odak noktası alınarak yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla "'Kadın Emeği ile Herkes İçin “EKMEK”' projesinde kapsamında 13 ilçede kadın çiftçilere eğitimler verildi.
Tarım ve Orman Şanlıurfa İl Müdürlüğü ve GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne bağlı personeller, Şanlıurfa merkez ve 13 ilçede kadın çiftçilere tarımsal yenilikleri anlattı. Kadın çiftçiler 'Kadın Emeği ile Herkes İçin “EKMEK”' projesinde kapsamında eğitimler verildi.
GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;
“Kadın Çiftçiler Tarımsal Yeniliklerle Buluşuyor Programı Kapsamında Enstitümüz ve Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğiyle 'Kadın Emeği ile Herkes İçin “EKMEK”' projesinde Şanlıurfa İline Bağlı 13 ilçede kadın çiftçilere eğitimler verilmiştir”
 
Bu haber 613 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum