Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da engelliler tatile çıktı

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği 115 engelli aileleriyle birlikte Mersin tatiline gönderdi.

Şanlıurfa'da engelliler tatile çıktı
Editör: Urfa Haber 63
20 Haziran 2022 - 11:25
Şanlıurfa Zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam derneği, 18.Deniz Kampı ve Kültür gezisini programı kapsamında 115 engelli ve refakatçisi ile birlikte Mersin'in Kızkalesi ilçesinde 7 gün boyunca tatil yapacak. Engelliler Kızkalesi'nde çeşitli aktivitelerde eğlenme imkanı bulacak
Tatil gezisi hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ,"Sempati kurarak zihinsel engellerimize sahiplenmelerinden dolay, 18.Deniz Kampı ve Kültür gezisini Toplam da 115 Engelli ve Velileri ile bir hafta boyunca  Mersin İli Kızkalesinde tatil geçireceğiz. İnsan Yaşam ve Onuruna yakışır bir destek ve katkı sunanları unutmayız Unutturamazlar Şanlıurfa Valimiz Salih Ayhan, Eski Valimiz Abdullah Erin, Vali Yrd.Yeliz Yıldızhan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye başkanı Mehmet Canpolat ile bir çok kamu kurum  ve İş insanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"dedi.
 
Bu haber 582 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum