Reklam
Reklam

Başkan Aslan'a İlgi gün geçtikçe arıyor

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Teşkilatı seçimlere daha iyi hazırlanmak için ilçe kongrelerini İl Başkanı Halil Aslan'ın talimatı ile hızlandırdı. Geçen aylarda Kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Mustafa Ödek hızla teşkilatlanmasını tamamlayarak dillere destan bir kongre ile gayretini tescilledi.

Başkan Aslan'a İlgi gün geçtikçe arıyor
Editör: Urfa Haber 63
20 Haziran 2022 - 11:10
Hilvan'da  liyakatlı kadro hareketinin fitilini ateşleyen İş İnsanı Mustafa Ödek  Hilvan’ın ilacı olacak ekibi ile Olağan Kongresini Hilvan’ın yelpazesi sayılabilecek bir davetli topluluğunun önünde yaparak Hilvan'da bizde varız mesajı verdi.
Anavatan Partisi Hilvan İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin elbirliği ile organize ettiği olagan kongre katılan tüm misafirlerin yüzünü gülümsetti. Ortak akıl ve istişare parolası ile yola çıkıldığının ispatı olan Hilvan İlçe kongresi şenlik havasında geçti.
Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan , Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Emin Yavuz , CHP Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Celal Avcı , HÜDA-PAR Hilvan İlçe Başkanı Fatih Akay , HDP Hilvan İlçe Başkanı İsmail Salar , İYİ Parti Hilvan İlçe Başkanı Mehmet İpar , Anavatan Partisi Siverek İlçe Başkanı Cihat Mersavoğlu , Anavatan Partisi Viranşehir İlçe Başkanı Av. Muharrem Tiler ,İl Başkan Yardımcısı İsmail Alpak ,meclis üyeleri, STK Başkanları, Muhtarlar ve basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Başkan Aslan konuşmasında ; " İlçe Başkanları ve temsilcileri; Sivil Toplum Kuruluşlarının, oda ve kooperatiflerimizin değerli yöneticileri ve temsilcileri, sevgili muhtarlarımız, basınımızın değerli mensupları, sevgili yol arkadaşlarım, hemşerilerim. Hepinizi Anavatan Partisi Şanlıurfa il teşkilatı adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kongremize hoş geldiniz, onur verdiniz. Geçen aylarda  Genel Başkanımızın teveccühleriyle Hilvan ilçe teşkilatını kurmakla Mustafa Ödek görevlendirildi. Kısa sürede oluşturduğu  yönetim kuruluyla  birlikte süratle çalışmalara başladı. Bir yandan saha çalışmalarını yürütürken bir yandan da bu coşkulu kongrenin hazırlıklarını tamamladı. Şanlıurfa’da nereye gittiysek, kiminle konuştuysak genel başkanımız İbrahim Çelebi'nin dürüstlüğüne ve bilgisine duydukları güveni dile getirdiler. Her gittiğimiz yerde Şanlıurfalıların , sorunların altında ezildiğine ve ümitlerini Turgut Özal dönemindeki Anavatan Partisine bağladıklarına tanık olduk. Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan olarak diyorum ki biz  teşkilatımdaki arkadaşlarımla birlikte Şanlıurfa’daki tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmak üzere yola çıktık,Şanlıurfa merkez dahil tüm ilçelerimizdeki her kesimden vatandaşlarımız da bizi özlemle bağırlarına bastılar. Sözlerime son vermeden önce Hilvan ilçe teşkilatımızın kapısının tüm Hilvanlılara açık olduğunu belirtmek istiyorum. Başkanımız Mustafa Ödek 'in yanına buyurun gelin fikir alışverişinde bulunun , tartışın , sorunlarınızı anlatın, dinlesin , ortak akılla çözüm üretin .

 Kongrede daha sonra seçime geçildi ve Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Ödek yönetimindeki listesi tüm oyları alarak güven tazeledi.

 
Bu haber 913 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum