Reklam

Şanlıurfa'da emniyet ve jandarmadan ortak operasyon!

Şanlıurfa’da Emniyet ve Jandarma ekipleri torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı. Operasyonda gözaltına alınan 74 şüpheliden 22’si tutuklandı

Şanlıurfa'da emniyet ve jandarmadan ortak operasyon!
Editör: Urfa Haber 63
22 Nisan 2024 - 11:39
İl Emniyet Müdürlüğü ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kökünü kurutma operasyonu kapsamında uyuşturucu ile mücadele de il genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Son 1 haftada Kent genelinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonların bilançosu açıklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirmiş olduğu operasyon ve uygulamalar sonucunda, 3 kilo 350 gram skunk, 281 gram esrar, 407 gram metemfetamin, 106 gram bonzai, 18 gram eroin ve 279  adet sentetik hap ele geçirildiğini belirti.
Bir hafta içerisinde yapılan operasyon ve uygulamalar sonucunda 74 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet ve Jandarmadaki işlemlerin ardından adliye sevk edilen 74 şüpheliden 22’si tutuklanırken 52 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
 
Bu haber 280 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum