Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da elektrik akımına kapılan kadın öldü!

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde elektrik akımına kapılması sonucu ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da elektrik akımına kapılan kadın öldü!
Editör: Urfa Haber 63
16 Şubat 2021 - 10:28 - Güncelleme: 16 Şubat 2021 - 14:54
Olay dün Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde meydan geldi. Edinilen bilgiye göre Birecik ilçesinde ikamet etmekte olan 65 yaşındaki Z.B. evinin bahçesinde temizlik yaptığı sırada henüz belli olmayan bir şekilde yüksek gerilim kablosunun üzerine düşmesi sonucu elektrik akımına kapıldı.
 
Yüksek gerilim kablosunun üzerine düştüğü kadın için sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipler yaşlı kadını yaptıkları ilk müdahelenin ardından Birecik Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan kadın burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne edilmişti.
 
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Ağır yaralı olan yaşlı kadın sevk edildiği Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildikten sonra tedavi altına alınmıştı. Tedavi altına alınan yaşlı kadının yakınları ise olay üzerine hastane bahçesinde sinir krizi geçirmişti. Hastanede tedavi altına olan yaşlı kadından bugün haber geldi. Ağır yaralı olarak getirilen hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Bu haber 5980 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum