Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da 5 bin Kişiye iş imkânı sağlayacak tesislerin açılışı yapıldı

Şanlıurfa’da, bakanların canlı yayın bağlantısıyla katıldığı törenle 5 bin kişiye gence iş imkânı sağlayacak tesislerin açılışı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'da 5 bin Kişiye iş imkânı sağlayacak tesislerin açılışı yapıldı
Editör: Urfa Haber 63
03 Mayıs 2023 - 11:37
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklaşa başlattığı Çalışan ve Üreten Gençler Programı’nın lansmanı çeşitli illerde kurulan tesislerin açılışı ile İzmir’de yapıldı. Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu Muş ve Iğdır’a bakanlar uzaktan bağlanarak Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile kurulan ve gençlere iş kapısı olan tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi.Bu çerçevede Şanlıurfa’da da yapılan ve ilk etapta 5 bin gence iş imkânı sağlayacak tesislerin açılışı yapıldı.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yaptığı açıklamada, Birlikte üreteceğiz, birlikte güçleneceğiz! Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında, 5000 gencimize iş imkânı sağlayacak tesislerimizin açılışlarını, Bakanlarımız Sayın Mustafa Varank ve Mehmet Kasapoğlu’nun riyasetinde gerçekleştirdik. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun! ” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, " Şanlıurfa’da daha güzel hizmetler kazandırmak temellisi ile kurdeleyi kesebilirsiniz" dedi.
Daha sonra kurdele kesimi yapıldı. Şanlıurfa’daki kurdele kesimi sonrası diğer illerde kurulan tesislerin açılışı için kurdele kesimi merasimi devam etti.
“Çalışan ve Üreten Gençler Programı Lanslamı ve Tesis Açılışları” programına Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ve Gençlik spor İl Müdürü Halil Eren yanı sıra fabrika yöneticileri ve çalışanlar
 
Bu haber 492 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum