Reklam

Salih Ekinci, Viranşehir'de bur tarih daha yazmaya hazırlanıyor

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, 31 Mart 2019 yerel seçimlerde yazdığı tarihe bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Gece gündüz ekibi ve parti teşkilatıyla sahadan ayrılmayan Ekinci, halkın yoğun ilgisi ve desteğini görüyor.

Salih Ekinci, Viranşehir'de bur tarih daha yazmaya hazırlanıyor
Editör: Urfa Haber 63
22 Şubat 2024 - 14:51
Yörenin kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere ilçede çalmadık kapı, alınmamış gönül bırakmayan seçimin güçlü adayı Salih Ekinci, tezahüratlı karşılamalar ile  moral depoluyor.
 
GERÇEK BELEDİYECİLİK
Viranşehir halkının 2019 seçimlerinin ardından gerçek belediyecilikle tanıştığını,  ilk görev süresi boyunca ne söz verdiyse fazlasını yaptığını anlatan Salih Ekinci, “Halkımın arasından hiç ayrılmadım. Seçimden seçime halkı hatırlayan siyasetçilerden de hiç olmadım. Şükürler olsun ki Viranşehir halkımız da kendilerine verilen hizmetin farkında. Yeni dönemimiz ustalık dönemi olacak. Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinde yapacak daha çok işimiz var” ifadelerine yer verdi.  
 
TÜRKİYE YÜZYILI BELEDİYECİLİĞİ
İlçe merkezinden mezralara kadar bölgeyi karış karış gezen, seçim bürosunda konuklarını ağırlayan, mahalle toplantılarıyla Türkiye Yüzyılı belediyeciliğini anlatan Salih Ekinci,  parti yaklaşan yerel seçimler için halkın dua ve desteklerini talip ediyor.
 
MECLİS ÜYESİ ADAYLARINA KUTLAMA
Açıklanan AK Parti Belediye Meclis Üyesi adaylarına da başarı dileklerini ileten Ekinci, “Tüm Belediye Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Yüce Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin İnşallah” dedi.
Bu haber 127 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum