Reklam
Reklam

Kırsalın derdine Anavatan

Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ve yönetim kurulu üyeleri kırsal mahallelere yönelik bir dizi ziyarette bulundu.

 Kırsalın derdine Anavatan
Editör: Urfa Haber 63
15 Şubat 2021 - 12:57 - Güncelleme: 15 Şubat 2021 - 13:50
Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ve yönetim kurulu üyeleri   Haliliye ilçesinde bulunan Tepedibi'de ziyaretlerde bulunarak, kırsal mahallelerin vatandaşlarla bir araya geldi.
Kırsal mahallerde yoğun katılımın olduğu mahalle ziyaretinde açıklama yapan Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, “Haliliye ilçemizde büyük bir nüfusunu oluşturan kırsaldaki vatandaşlarımızın bu zorlu süreçte yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu yüzden sıklıkla vatandaşlarla  görüşüyoruz. Bugün ki çalışmamızı il yönetimi ile birlikte yaptık. Haliliye ilçesinde bulunan Tepedibi mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldik. Pandeminin yanı sıra hala vatandaşlarımızın yaşadığı yol sorunu gerçekten çok üzücü. Bizde buradan yol sorununu yetkilere ileteceğiz, yapılacak o kadar çok iş var ki. Tüm sıkıntıların yakınen takipçisi olacağız burada bizleri ağırlayan vatandaşlara teşekkür ediyorum”dedi.

 
Bu haber 2250 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum