Reklam
Reklam

İbrahim Tatlıses'in kızını görenler gözlerine inanamadı!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada'yı görenler gözlerine inanamadı. 11 yaşına giren Elif Ada son haliyle herkesi şoke etti.

İbrahim Tatlıses'in kızını görenler gözlerine inanamadı!
Editör: Urfa Haber 63
12 Nisan 2023 - 14:20
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'le 2011 yılında dünya evine giren Ayşegül Yıldız, 2013 yılında yolları ayırdı. Çiftin gözlerden uzak büyüttüğü  Elif Ada ismini verdikleri bir kız çocukları bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde Ayşegül Yıldız, kızı Elif Ada'nın doğum günü kutlamasından fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bunun üzerine ise Elif Ada'nın son hali ise gündem oldu.
"BOYU BOYUMA HUYU HUYUMA DENK"
Kızı için evde sade bir doğum günü kutlaması düzenleyen Ayşegül Yıldız, çekildiği fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden yayınlayarak şu notu düştü:
"Çiçeğim... Bir yaş daha aldın hayattan, dolu dolu 10 senemiz geride kaldı. Yepyeni bir yaşa adım atarken, dilerim yüzün gibi, o pırıl pırıl kalbin gibi, yeni yaşında, bir ömür tertemiz, mutlulukla ve sağlıkla geçsin. Sanırım her anne gibi dünyanın en şanslı annesiyim. Ne kadar şükretsem az. Hayatıma kattığın onca güzellik, bana öğrettiğin binlerce şey için sana çok teşekkür ederim. Hayatıma mutluluk, neşe kattın. İyi ki doğdun ve iyi ki varsın. Seni çok seviyorum bebeğim. Annesinin kuzusu. Boyu boyuma huyu huyuma denk. Çok sevin çocuklarınızı, ufak tefek şeyler için kırmayın kalplerini. Çok tecrübesiz, çok masumlar…. Deprem hepimizin kalbinde derin yaralar açtı. O yüzden daha sıkı sarılın sevdiklerinize ve evlatlarınıza. İyi ki varla
 
Bu haber 798 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum