Reklam
Reklam

Başkan Canpolat, AK demek eşittir hizmet demek

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi destek ziyaretlerini sürdüren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Çamlıdere Mahallesinde düzenlenen iftar programında bölge muhtarları ve vatandaşarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “31 Mart günü kuzeyden güneye, çok güçlü yüksek bir destekle inşallah AK Parti çıtasını tekrar yukarıya kaldırıp, destek vereceğinizden canı gönülden inanıyorum” dedi.

Başkan Canpolat, AK demek eşittir hizmet demek
Editör: Urfa Haber 63
29 Mart 2024 - 22:38
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, seçim öncesi sürdürdüğü mahalle gezilerie Çamlıdere Mahallesiyle devam etti. 
 
Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi adayı İsmail Kaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla sohbet edip, talepleri dinleyen Başkan Canpolat, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK adaylara destek istedi. Mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
 
‘‘Biz sizlerden razıyız, Allah sizlerden razı olsun. Her zaman için hizmetkarların, ak hizmetkarların yanında oldunuz. Bundan dolayı sizlere müteşekkiriz. Yine birkaç gün sonra inşallah iki güne kalmaz önümüze bir sandık gelecek, bu sandıkta geleceğimize oylayacağız, geleceğimizin yerel yönetimi belediyecilik hizmetlerini, hizmetleri oylayacağız, hizmetlere oy vereceğiz. AK Parti demek eşittir, hizmet demek. Büyükşehir, ilçe belediyesi elele vererek bölgemize hizmet ettik. Tabii ki bölgemiz gelişiyor sürekli ihtiyaçlar hasıl oluyor, bunlarla ilgili olarakta geçmişteki yaptığımız hizmetlerimiz, gelecekteki yapacağımız hizmetlere   teminatı olarak sizlere veriyoruz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Eminiz ki, sizler bizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmadınız, her zaman bizimle beraber oldunuz. İnşallah 31 Mart günü de bölgemizin tamamından, kuzeyden güneye çok güçlü yüksek bir destekle inşallah AK Parti çıtasını tekrar yukarıya kaldırıp, bizlere büyükşehir, ilçe başkanlığı ve belediye meclis destek vereceğinizden canı gönülden inanıyorum.’’
 
Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ise, “Bu seçimde oylarımıza sahip çıkacağız, ilçemize sahip çıkacağız, büyükşehirmize sahip çıkacağız ve Allah’ın izniyle Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarına emaneti teslim edeceğiz. Bugüne kadar bize hizmet ettikleri gibi bu kardeşlerimiz Büyükşehir’de Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye’de Mehmet Canpolat kardeşimiz inşallah size hizmetkar olmaya devam edecek” ifadelerine yer verdi.
 
Vatandaşlardan destek sözü alan Başkan Canpolat, mahalle sakinleriyle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından bölgeden ayrıldı.
Bu haber 439 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum