Reklam
Reklam

Av. İbrahim Halil Aydın'dan AK Parti'ye destek

DEVA Partisi Şanlıurfa eski İl Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyet 31Mart yerel idare seçimlerinde AK Parti’ye desteklerini açıkladılar.

Av. İbrahim Halil Aydın'dan AK Parti'ye destek
Editör: Urfa Haber 63
29 Mart 2024 - 21:47
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Şanlıurfa'da siyasi arenada hareketli günler yaşanıyor. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim kampanyası kapsamında destek ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu’nun katılımıyla bir önceki dönem DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyetle birlikte AK Parti’ye desteklerini açıkladı.
Zeynel Abidin Beyazgül, açıklamada, “AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımızda; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Ali İhsan Delioğlu, bir önceki dönem DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyet ile bir aradayız. 31Mart yerel idare seçimlerinde desteklerini açıkladılar. Nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı heyetimize teşekkür ediyorum”dedi.
 
Bu haber 483 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum