Reklam
Reklam

Başkan Aslan'dan esnaf çıkartması

Anavatan partisi Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız diyerek sokak,sokak ev, ev gezilerine devam ediyor.

Başkan Aslan'dan esnaf çıkartması
Editör: Urfa Haber 63
11 Kasım 2021 - 11:48
Anavatan partisi Şanlıurfa il yönetimi ile birlikte gerek şehir merkezi gerek ilçe ziyaretlerini aksatmayan başkan Halil Aslan, halkımızın yanında olmaya, onlara hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Esnaf ziyaretlerini sürdüren başkan Aslan;  Halilliye ilçesi Bahçelievler'de bulunan çarşı esnafı ile bir araya geldi. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan başkan Aslan Şanlıurfa’nın göz bebeği olan Bahçelievler'de bulunan çarşı caddesi üzerindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Hemşerilerimizle bir araya gelmek ve taleplerini dinlemek için ziyaretlerimize devam edeceğiz. Yaptığımız ziyaretlerde hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın bizlere karşı olan teveccühü bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun etmektedir. Buda yaptığımız işlerde, yürüdüğümüz yolda doğru olduğumuzu gösteriyor. Biz her zaman Şanlıurfa’yı şanına yakışır bir yere taşımak için çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaların hemşerilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor.
Her zaman söylediğimiz gibi bu şehir herşeyin en iyisini hak ediyor.
 
Bu haber 858 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum