Reklam
Reklam

ŞANDER'den basına ziyaret

Şanlıurfa’da Basın Mensuplarına ŞANDER’den Anlamlı Ziyaret

ŞANDER'den basına ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
29 Nisan 2015 - 06:40

Şanlıurfa’da Basın Mensuplarına ŞANDER’den Anlamlı Ziyaret

Şanlıurfa temaslarını sürdüren ŞANDER Şanlıurfa'da bulunan basın mensuplarını ziyaret etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu;

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) 2005 yılında kurulmuş ancak faaliyetlerini kurumsallaşamadan yürütmeye devam ettirmeye çalışmıştır. Kurumsallaşmayan sivil toplum kuruluşları hayatlarını idame ettirmede daima sıkıntılar yaşamışlardır.

ŞANDER olarak bu sıkıntıları yaşamamak için; 2011 yılında seçilen ve halen görevde bulunan Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulunun yoğun çabalarıyla, Derneğimiz kısa sürede kurumsallaşarak medyada adını sıkça duyurmaya başlamıştır.

Dernek tarafından yapılan Şanlıurfa’yı tanıtıcı etkinliklerin, faaliyetlerin halisane duygular ile yapıldığı Ulusal ve Yerel Basın tarafından göz ardı edilmeyerek ŞANDER’in görünürlüğü arttırılmıştır.

Dar kıt kaynaklarla bir avuç Şanlıurfa sevdalısı tarafından yönetilen bir sivil toplum kuruluşu olarak görünürlüklerini arttıran basın emekçilerinin katkılarını unutmamak ve ŞANDER’e gösterilen teveccühe kayıtsız kalmama adına, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Şeftalioğlu ve M.Zeki Çavuşoğlu Şanlıurfa’ya giderek Basın emekçilerine bir dizi ziyaretlerde bunulmuşlardır.

Bugüne kadar basında ŞANDER’e destek olan Mehmet Yıldırım, Tahir Gülebak, Mustafa Bayar Reşat Kuşçu, Müslüm Aktürk, Mehmet Canbeyli, Cebrail Elmas, Reşat Uzun, , Ali Çizmecioğlu, Sedat Atilla, Reşat Uzun, Ahin Güneş, Dilek Akın, Ömer KapaklI ve İbrahim Toru’ya katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

ŞANDER olarak Kendilerinin her zaman yanlarında olacağımızı belirtir desteklerinin devamlarını diler iş ve aile hayatlarında başarılar dileriz.

Bu haber 936 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum