Reklam
Reklam

Parke döşenen mahallenin kanalizasyonu taşıyor

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Sağlık mahallesinde rögarlar taştı. Kanalizasyon atıklarının yaydığı pis kokulara mahallenin tepkisine neden oldu. Örnek seçilen mahalleye parke taşı döşeniyor. Vatandaşlar ilk önce kanalizasyonu sorunu çözülsün sonra parke döşensin diye yetkililere sitem ettiler.

Parke döşenen mahallenin kanalizasyonu taşıyor
Editör: Urfa Haber 63
28 Mart 2017 - 05:53

Eyyübiye ilçesi Sağlık mahallesinde devamlı tıkanan kanalizasyon boruları vatandaşları çileden çıkardı. Daha önce mahalleye yapılan alt yapı nedeniyle sürekli kanalizasyon boruların taştığını belirten Mahalleli, "Sokaklara parke döşenmeye başlandı, ilk önce kanalizasyon sorunu çözülsün daha sonra parke döşensin" diye yetkileri uyardılar.

Sağlık mahalle halkı," Kanalizasyon suyun sokakları taşıması ile birlilikte bizim kadar hayvanlar da bu durumdan etkilendi. Köpekler kanalizasyon atığından su içiyorlar. İçmesiyle hastalık saçıyor. Mahallemiz örnek mahalle ile parke döşenmesine başladı, fakat bizim kanalizasyon borularında sıkıntı var sürekli patlıyor pis sular sokaklara ve evlerimizin tuvaletine kadar yayılmış durumda ilk önce bunu halletsinler sonra parka taşı döşesinler, evlerimizin önünden akan kanalizasyon suyu geçiyor, sineklerden koku ve pislikten durulmuyor. Belediyenin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını talep ediyoruz" diye konuştu.

Bu haber 1639 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum