Reklam
Reklam

Karaköprü Belediyespor'da Sıradaki Hedef Fidanspor

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Karaköprü Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraş Fidanspor maçının hazırlıklarını tamamlarken, rakibini mağlup ederek üst üste 9. galibiyetini almayı hedefliyor.

Karaköprü Belediyespor'da Sıradaki Hedef Fidanspor
Editör: Urfa Haber 63
27 Ocak 2017 - 11:37

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline gelen Karaköprü Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş ekibi Fidanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu'nun takımın başına gelmesiyle birlikte çıkışa geçen ve oynadığı 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Karaköprü ekibi, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Pazar günü Kahramanmaraş Fidanspor deplasmanına çıkacak olan Karaköprü Belediyespor'da futbolcular ve teknik ekip galibiyetten başka bir şey düşünmezken, taraftarlar da takımlarına destek veriyor.

Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde yaptığı çalışmada 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yapan Karaköprü Belediyespor'da futbolcuların hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmazken, teknik direktör Bedih Şahapoğlu, bu maçta da galip gelerek hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerinin altını çizdi. Şahapoğlu, "Geçen hafta önemli bir rakibimizi taraftarımızın desteğiyle güzel bir galibiyetle mağlup ettik ve bu hafta da deplasmanda Fidanspor'u yenerek hem serimizi sürdürmek hem de şampiyonluk yolunda yara almadan ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor kulüp Başkanı Mehmet Kudat ise takımın iyi yolda olduğunu, teknik ekibe ve futbolculara tam destek verdiklerini belirterek sezon sonu ipi göğüsleyeceklerini dile getirdi. Başkan Kudat şöyle konuştu: "Takımımız 8'de 8 yaparak büyük bir başarı kazandı. Devre arasında yaptığımız transferler de gücümüze güç kattı. İnşallah deplasmandaki maçta da galip gelerek yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Taraftarımızın da desteğiyle sezon sonu şampiyon olarak Karaköprü Belediyespor'u üçüncü lig'de temsil etmek istiyoruz."

Karaköprü Belediyespor, Fidanspor maçı öncesi ligde 14 maçta aldığı 32 puanla liderin 3 puan gerisinde 3. sırada yer alırken, rakibi Fidanspor ise 13 puanla 8. sırada yer alıyor.

Bu haber 763 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum