Reklam
Reklam

Yola çıkan hayvanlar tehlike saçıyor

Geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada 5 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa- Akçakale yolu tehlike saçmaya devem ediyor. Yolda aniden çıkan büyükbaş hayvanlar kazaya davetiye çıkarıyor.

Yola çıkan hayvanlar tehlike saçıyor
Editör: Urfa Haber 63
05 Nisan 2021 - 09:54
Şanlıurfa- Akçakale karayolunda gruplar halinde aniden sürü halinde çıkan büyükbaş hayvanlar araç trafiğini tehlikeye sokarken, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. Karayolu üzerindeki köylülerin başıboş olarak bıraktığı atlar, özellikle geceleri trafik kazalarının meydana gelmesine neden oluyor. Uğurlu mahallesinde daha önce büyükbaş hayvanların aninden yola çıkması sonucu bir çok kez ölümlü kaza meydana geldi.
Geçtiğimiz hafta yine Uğurlu mahallesine iki otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişinin hayatını kaybetti. Daha önce büyükbaş hayvanların aninden yola çıkması sonucu bir çok kez ölümlü kaza meydana geldi.
Karayolundaki güzergah üzerinde yer alan yeşil alanın çevresinin korunaksız oluşu nedeniyle aniden yola giren hayvanlar olası kazalara davetiye çıkardı. Karayolu üzerindeki köylülerin başıboş olarak bıraktığı atlar, özellikle geceleri trafik kazalarının meydana gelmesine neden oluyor. Uğurlu mahallesinde daha önce büyük başhayvanlar yüzünden bir çok kez ölümlü kaza meydana geldi.
Büyükbaş hayvanlar nedeniyle Şanlıurfa- Akçakale yolunda zor anlar yaşadıklarını belirten sürücüler, “Yoldan aniden büyükbaş hayvanlar araçlarımızın önüne çıkıyor, kaza yapmaktan kıl payı kurtuluyoruz. Bu yolda daha fazla trafik kazası yaşanmaması için yetkilerden bu soruna çözüm bulunmasını talep ediyoruz” dedi.
 
Bu haber 1556 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum