Reklam
Reklam

Yıldırım İdmanyurdu Spor Kulübü yine farklı yendi

Şanlıurfa’da Hentbol branşında 2. ligde temsil eden Yıldırım İdmanyurdu Spor kulübü adım adım şampiyonluğa gidiyor. Yıldırım İdmanyurdu deplasmanda oynadığı maçta Niğde Belediyespora14 sayı fark attı.

Yıldırım İdmanyurdu Spor Kulübü yine farklı yendi
Editör: Urfa Haber 63
17 Aralık 2022 - 15:04
Kulüp Başkanı Yusuf Yıldırım yaptığı açıklamada, çok mutlu olduklarını ve hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını sezon sonunda Şanlıurfa'ya şampiyonluğu getireceklerini amaçlarının kalan tüm maçları kazanmak olduğunu açıkladı.
Kulüp Başkanı Yusuf Yıldırım aldıkları galibiyeti başta Valimiz Sayın Salih Ayhan olmak üzere kulübe destek olan tüm sevenlerine armağan ettiğini ve Şanlıurfalı yerel yönetimler, STK lar ile iş adamlarını takıma sahip çıkmaya davet etti.
Yıldırım İdmanyurdu Spor kulübü antrenörü İdris Kalkan ise yaptığı açıklamada Şanlıurfalıların takıma sahip çıkmasını, takımın sezon sonunda şampiyon olacağına inandığını belirterek,” Bize ve sporcularımıza güvenin şampiyonluk bu şehre gelecek diye   belirterek önümüzdeki 2 maçımızı sahamızda oynayacağız tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizi takımımızı desteklemeye davet ediyorum”dedi.


Bu haber 973 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum