Reklam
Reklam

Yeşildirek Mahallesi için ilk adımlar atıldı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde yaklaşık 25 yıldır kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınacağı ifade edilen Yeşildirek Mahallesi için ilk adımlar atıldı.

Yeşildirek Mahallesi için ilk adımlar atıldı
Editör: Urfa Haber 63
27 Mart 2024 - 09:48
Her seçim gündeme gelen fakat bir türlü harekete geçilmeyen Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Yeşildirek Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesi için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilk adımlar atıldı.
Müjdeyi sosyal medyadan duyuran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Alanımızda bu hafta itibariyle 1. Etap hak sahipliği görüşmeleri Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyemiz işbirliği kapsamında başladı” dedi.
 “KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Şehrin dönüşümü hak ettiğini belirten Beyazgül, “Çalışınca, gayret edince çözülmez veya yapılamaz denilen her iş kolay, her proje yapılır oluyor. ‘Bu şehre hak ettiği değişimi, dönüşümü yaşatmaya kararlıyız’ demiştik 2019'da yola çıkarken. Haliliye ilçemizin tam kalbinde yer alan Yeşildirek Mahallemizde, yıllardır süregelen ve çözüm bekleyen kentsel dönüşümü gerçekleştiriyoruz.
25 yıldır beklenen kentsel dönüşümde ilk adımlar atıldı!
“BU ŞEHİR DÖNÜŞÜMÜ HAK EDİYOR”
Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Alanımızda bu hafta itibariyle 1. Etap hak sahipliği görüşmeleri Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyemiz işbirliği kapsamında başladı. Planladığımız yaşam ve konut alanlarıyla bu şehir dönüşümü hak ediyor” ifadelerini kullandı.
 
Bu haber 328 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum