Reklam
Reklam

Yerli otomobil Togg'un fiyatı belli oldu!

Türkiye'nin otomobili Togg'un heyecanla beklenen satış fiyatı belli oldu. Yerli otomobilin standart menzilli modeli 953 bin, uzun menzilli modelin fiyatı ise 1 milyon 215 bin lira olarak belirlendi.

Yerli otomobil Togg'un fiyatı belli oldu!
Editör: Urfa Haber 63
14 Mart 2023 - 14:53
Türkiye'nin yerli otomobil rüyası gerçeğe dönüyor. Çok sayıda aşamadan geçen, her bir parçası onlarca kez test edilen yerli otomobil Togg için geri sayım başladı.
Yerli ve milli otomobil Togg'un satış süreci bu hafta başlayacak. Otomobilin liste fiyatının ise bugün belli olması bekleniyor. Fiyatının açıklandıktan sonra, ön sipariş sürecinin başlaması hedefleniyor.
Mart sonundan itibaren çekilen kuralarla öncelik sırasına göre 2023'ün sonuna kadar 20 bin adet Togg kademe kademe sahiplerine teslim edilecek
TOGG'UN SUV MODELİNİN İSMİ BELLİ OLDU
Yerli otomobil Togg'un ilk C-SUV modelinin ismi T10X. Nisanda teslimatları başlayacak araçların tüm versiyonlarına göre fiyatları ise yarın resmi olarak açıklanacak. Togg'a dair en çok merak edilenlerin başında fiyatı geliyor. Togg T10X modelinin başlangıç fiyatının 1.090.000 TL olacağı iddia edildi.
 
Bu haber 524 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum