Reklam

Yazmacı'dan Ekinci'nin seçim bürosuna ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’nin Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret etti.

Yazmacı'dan Ekinci'nin seçim bürosuna ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
18 Şubat 2024 - 14:42
 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, 31 Mart’ta yapılacak seçim çalışmalarına katılmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. 
Seçim bölgesi ve memleketi olan Viranşehir’e gelen Milletvekili Yazmacı, AK Parti Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’nin Seçim İrtibat Bürosu’nu da ziyaret etti. 
AK Parti Şanlıurfa il yöneticileri ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin’in de eşlik ettiği Yazmacı, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından karşılandı. 
Seçim bürosunda coşkulu bir şekilde karşılanan Vekil Yazmacı, Vatandaşların sorun ve talepleri dinleyerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’ye destek verilmesini istedi.
Viranşehir’de, AK Belediyecilik ile yola devam etmeyi hedeflediklerini vurgulayan Yazmacı, “Teşkilatımızla birlikte el birliği içinde çalışarak, 31 Mart seçimlerinde bir kez daha zaferle ayrılıp, Viranşehir’de gerçek belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz. Viranşehir halkına güveniyorum. 2019 seçimlerinde olduğu gibi, 2024 seçimlerin de de öz evladı olan kardeşleri Salih Başkana, vekil bacısına, partisine ve Cumhurbaşkanına yine sahip çıkacaktır. Allahın izniyle 31 Mart seçimlerinde sandıkta güzel bir oyla belediyeyi tekrar kazanıp, hep birlikte Gerçek Belediyeciliğin anahtarını götürüp, Sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın desteği ile Viranşehir’de daha güzel yatırımları hayata geçireceğiz” dedi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de, Seçim İrtibat Bürosu’na gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’ya teşekkür etti. 
‘VİRANŞEHİR’İ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ’ 
31 Mart’ta Viranşehir’in AK Parti’den yana kararını vereceğini vurgulayan Başkan Ekinci, “Herkes biliyor ki gerçek belediyecilik AK Belediyeciliktir, bizimki hizmet belediyeciliğidir. Son 5 yılda yaptıklarımızı herkes biliyor, ok güzel işler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. İkinci 5 yılımızda inşallah başlattığımız altyapımızı bitireceğiz ve Viranşehir’i marka şehir yapıp, hak ettiği yere getireceğiz” diye ifade etti. 
Ekinci, “Biz birlikte güçlüyüz, birlikte hazır olmalıyız, birlikte kararlı olmalıyız” diyerek şu ifadelere yer verdi:
“Biz Cumhurbaşkanımıza ‘Yüzde 55 oy alacağız’ diye söz verdik. Biz biliyoruz ki, Viranşehir kendi evlatlarını mahcup etmez. Vekilimizle, ilçe başkanımızla belediye başkanı da hepsi Viranşehir’in öz evlatlarıdır, hemşerilerimiz daha önce nasıl sahip çıktıysa 31 Mart seçimlerinde de sahip çıkacaktır.”
AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ise, Viranşehir’in hazır ve kararlı olduğunu belirterek, seçimlerde bir kez daha AK Parti’nin zaferle ayrılacağını kaydetti.
Vekil Yazmacı ve beraberindekiler, yapılan konuşmaların ardından seçim çalışmalarını yürütmek için seçim bürosundan ayrıldı.
Bu haber 112 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum