Reklam
Reklam

Viranşehir'de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı, 2 ölü, 25 yaralı

Şanlıurfa- Mardin yolunda yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı.

Viranşehir'de yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı, 2 ölü, 25 yaralı
Editör: Urfa Haber 63
13 Ekim 2023 - 08:08 - Güncelleme: 13 Ekim 2023 - 09:08
Kaza Şanlıurfa- Viranşehir karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa’dan Mardin istikametine doğru seyir halinde 34 RR 9423 yolcu otobüsü, Gözeli mevkiinde 34 BFD 059 plakalı otomobille çarpıştı. Yolcu Otobüsü çarpışmanın etkisiyle devrildi.
Haber verilmesi üzerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 25 kişide yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Viranşehir ve Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili Vali Hasan Şıldak yaptığı açıklamada;
“Sabah saatlerinde Şanlıurfa-Mardin Karayolunda Viranşehir ilçemiz yakınlarında bir yolcu otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 25 kişi de yaralanmıştır. Yaralılardan durumu ağır olan bulunmamaktadır.
Kazayla ilgili gerekli soruşturma başlatılmıştır.
Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum”
 
Bu haber 3867 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum