Reklam
Reklam

Viranşehir Belediyespor tutulmuyor

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Lider Viranşehir Belediyespor, sahasında karşılaştığı Yayladağıspor’u 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha geride bıraktı.

Viranşehir Belediyespor tutulmuyor
Editör: Urfa Haber 63
11 Şubat 2024 - 17:08
LİDER VİRANŞEHİR BELEDİYESPOR TUTULMUYOR
 
Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, ligin 15’inci haftasında sahasında Yayladağıspor’u konuk etti. 
Viranşehir eski ilçe stadında Viranşehir Belediyespor taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi. 
Belediyespor takımı, 6 Şubat’ta asrın felaketi olarak adlandıran depremin yıldönümü nedeniyle sahaya; ‘6 Şubat depremini unutmadık, unutmayacağız’ pankartıyla çıkarken, taraftarlarda deprem bölgesi takımı olan Yayladaıspor’u türbinlere çağırarak jest yaptı.
Sezon başından itibaren gösterdiği etkili futbol ile adından sıkça söz ettiren Viranşehir Belediyespor, Hatay ekibini de yenmeyi başardı. 
Yayladağıspor maçına galibiyet parolasıyla çıkan Viranşehir Belediyespor, taraftar desteğini de arkasına alarak maça hızlı başladı.
Sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol arayan Viranşehir Belediyespor, aradığı golü 39’uncu dakikada buldu. Nihat Kaynar’ın golüyle 1-0 öne geçen Viranşehir, soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.
İkinci yarıda da etkili futbol ortaya koyan Viranşehir Belediyespor, 86. Dakikada Salih Kazan’ın kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı. 
Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Viranşehir, puanını 40’a yükselterek liderliğini devam ettirdi. 
Viranşehir ekibi aldığı galibiyetle en yakın takipçisi olan Kilis Belediyespor ile arasındaki 5 puanlık farkı korudu. 
Viranşehir ekibi, önümüzdeki hafta ise deplasmanda Adıyaman Belediyespor’a konuk olacak.
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Yayladağıspor maçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ve bu maçı da 2-0 kazanmalarından dolayı büyük sevinç yaşadıklarını söyledi.
Alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Kulüp Başkanı Çelik, “Taraftarlarımızın müthiş desteği ile Yayladağıspor maçından da galip gelmeyi başardık. Şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geride bıraktık. Bu galibiyetimizi sezondan başından beri bizlere maddi ve manevi destekte bulunan Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz.  İnşallah sezon sonunda kupayı Viranşehir’e getirip, şehrimizin 3. Lig hasretini de sonlandırmak istiyoruz” dedi.
Takımın teknik direktörü Bülent Güllü ise, rakibe pozisyon vermeden hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, hedefe emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. 
Güllü, Galibiyeti kendilerini 90 dakika destekleyen taraftarlara armağan ettiğini kaydetti. 
Lider Viranşehir Belediyespor’un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Emrah Tuncel’de; “Bugün güzel bir oyun ortaya koyduk. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarını tebrik ediyorum. Ayrıca galibiyeti bizleri maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyorum. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur.”dedi.
Maç sonunda Belediyespor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları galibiyeti halay çekerek kutladı.
Bu haber 560 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum