Reklam

Viranşehir Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi

Şanlıurfa. Viranşehir Belediyesi’nde, Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Viranşehir Belediyesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi
Editör: Urfa Haber 63
11 Nisan 2024 - 17:18
Viranşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına; Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan,  Viranşehir Belediye Eş Başkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun, DEM Parti İlçe Başkanı İbrahim Öztürk, TBMM 27. Dönem Milletvekili Ayşe Sürücü, Viranşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Mehmet  Sinan Burun, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Milletvekili Dilan Kunt Ayan ile Eş Başkanlar İnan ve Yorgun, vatandaşların ve personelin Ramazan Bayramını kutlayarak, nice bayramlar diledi.
Viranşehir Belediye Eş Başkanları Serhat Dicle İnan ile Bedriye Yorgun, yaptıkları açıklamada, 2024 Ramazan Bayramı’nın barış, kardeşlik, özgürlük, eşitlik ve dayanışmanın bilince çıkarılmasına vesile olmasını dileyerek, “Bu yılki Ramazan Bayramı’nın halklarımızla dayanışma, kederlerimizi, sevinçlerimizi, ekmeğimizi paylaşma seferberliğine ve onurlu bir geleceğe vesile olacağına inanıyoruz. Ramazan Bayramı vesilesiyle, ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında sağlık, huzur, adalet ve halkların kardeşliğinin tesis edilmesini diliyor, tüm dünyaya barış, özgürlük ve dayanışma mesajımızı iletiyoruz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyoruz” dedi.
Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan da, "Adalet, özgürlük ve barışa vesile olmasını dilediğimiz Ramazan Bayramını en içten duygularımızla kutluyor, tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verdi.
 
Bu haber 308 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum