Reklam
Reklam

Vildan Polat'tan Samsun'daki darp olayına sert tepki

Samsun'un Canik ilçesinde eski eşi tarafından darp edilen, yüzünde ve kafasında ezikler oluşan kadın hastaneye kaldırıldı. Şüpheli İbrahim Z. ise Canik Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu tarafından gözaltına alındı.

Vildan Polat'tan Samsun'daki darp olayına sert tepki
Editör: Urfa Haber 63
07 Mart 2021 - 10:02
Alınan bilgiye göre, şüpheli İbrahim Z. 5 yaşındaki kızını annesine götürmek için eski eşi E.M ile buluşmak istedi. Karşıyaka Mahallesi'ndeki meydanda buluşan İbrahim Z. ve E.M arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İbrahim Z. eski eşini darp etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olayı yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan E.M tedavisinin ardından taburcu edildi. Kadının yüzünde ve kafasında darp sonucu ezikler oluştuğu öğrenildi. İbrahim Z. ise Canik Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Bürosu tarafından gözaltına alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti. Çiftin 3 yıl önce boşandığı öğrenildi.
HEPİMİZİ DERİNDEN SARSTI
Buna göre AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi sosyal medyadan eski eşine şiddet uygulayan cani kocaya tepki gösterdi.
 
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve KADEM Şanlıurfa İl Eski Temsilcisi Vildan Polat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Minik bir çocuğun gözleri önünde, aşağılık bir cani tarafından gerçekleştirilen insanlık dışı kadına yönelik şiddet görüntüleri, hepimizi derinden sarstı. Güvenlik güçlerimiz tarafından kısa sürede yakalanan cani hakkında hukuki süreç başlatıldı. Sürecin yakın takipçisi olacağız.’’ ifadelerini kullandı.
Bu haber 897 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum