Vatandaşlar Balıklıgöl'e Akın Etti
Şanlıurfa’da vatandaşlar havanın güneşli oluşunu fırsat bilerek Balıklıgöl'e ve tarihi mekanlara akın ettiler.
Editör: Urfa Haber 63
06 Ocak 2018 - 11:53
Şanlıurfa'daki Balıklıgöl Yerleşkesi, ziyaretçilerden her mevsim ilgi görüyor.Hafta sonları yoğunluğun artığı yerleşkeyi gezen ziyaretçiler, dünyanın en büyük doğal akvaryumu olarak nitelendirilen Balıklıgöl'de hatıra fotoğrafı çektirerek, balıklara yem atıyor, Hz. İbrahim'in doğduğu rivayet edilen mağarada dua ediyor.
Özellikle şehir dışından gelen vatandaşların ilk uğradığı yerlerin başında gelen Balıklıgöl güzelliği ile büyülüyor. Vatandaşlar, kutsal saydıkları göldeki balıklara yem atarken, çocuklar ise göl kenarından balıkları hayranlıkla izledi.
Güneşli bir havanın hakim olduğu Şanlıurfa'da, vatandaşlar başta Balıklıgöl ve çevresindeki alanlar olmak üzere park ve bahçelere akın etti. Yurdun bir çok bölgesinde yağışlı hava etkili olurken, Şanlıurfa'da ise hafta sonu güneşli geçti. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar Balıklıgöl'deki parklara akın ederek, buralarda vakit geçirdi.
Ailece dışarı çıkan vatandaşlar Halilürrahman ve Aynzeliha gölündeki balıklara yem atıp, tarihi alanda gezerek güzel havanın keyfini çıkarmaya çalıştı.
Bu haber 945 defa okunmuştur.





YORUMLAR