Reklam

Vali yardımcısı Eden'den üretim istasyonuna ziyaret

Şanlıurfa Vali Yardımcısı Metin Esen Kızılkuyu yaban hayatı geliştirme sahasında bulunan 75. Yıl ceylan üretme istasyonu ve ziyaretçi tanıtım merkezini incelemelerde bulundu. Tedavileri tamamlanan bir adet Kerkenez kuşu Vali Yardımcısı Metin Esen tarafından doğal yaşam alanına salındı.

Vali yardımcısı Eden'den üretim istasyonuna ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
15 Haziran 2022 - 23:06
Şanlıurfa Vali Yardımcısı Metin Esen 3. Bölge Müdürlük Şanlıurfa İl Şube Müdürlüğüne bağlı Kızılkuyu yaban hayatı geliştirme sahasında bulunan 75. Yıl ceylan üretme istasyonu ve ziyaretçi tanıtım merkezini incelemelerde bulundu.
 
Vali Yardımcısı Metin Eden’e Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Gürkaynak, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Reşat Ektiren, İl Şube Müdürü Onur İnan ve kurum personelleri eşlik etti.
 
Bölge Müdürü tarafından Vali Yardımcısı Metin Esen’e Kızılkuyu YHGS, Üretme İstasyonu faaliyetleri ve ceylanlar hakkında bilgiler aktarıldı ve gözlem yapıldı. Ceylan gözleminin ardından tahniti yapılmış çeşitli yaban hayvanlarının ve Şanlıurfa ilinin biyolojik çeşitliliğini gösteren tabloların sergilendiği Ziyaretçi Tanıtım Merkezi ziyaret edildi.
 
Ziyaretçi tanıtım merkezinde yapılan toplantıda Ceylanların doğum dönemi olan bu dönemde koruma ve kontrol faaliyetleri ve kurumlar arası işbirliğinin önemi konuları ele alınd
Bu haber 672 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum