Reklam
Reklam

Vali Şıldak, Tel Abyad'da

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen ve yaşamın normale döndüğü Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye’nin Tel Abyad kenti sınırında görev yapan Emniyet Personeli ile iftarda bir araya geldi.

Vali Şıldak, Tel Abyad'da
Editör: Urfa Haber 63
23 Mart 2024 - 22:11
Şanlıurfa’da İlçe ziyaretlerine büyük önem veren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile birlikte gittiği Akçakale ilçesinde ilk olarak çarşı esnafı ile bir araya geldi. İşlerinde bereketli kazançlar dileklerini ileten Vali Şıldak’a Akçakaleli ilçe esnafı da teşekkür etti. 
Esnaf ziyaretinin ardından Akçakale ve Harran İlçe Güvenlik Toplantısına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçelerin ve mahallelerin huzuru, esenliği için her tür tedbiri uyguladıklarını ifade etti.
Vali Hasan Şıldak, Akçakale ve Harran İlçe Güvenlik Toplantısının ardından İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Akçakale Kaymakamı Onur Şan ve Harran Kaymakamı İbrahim Gületkin ile birlikte Barış Pınarı Harekâtı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen ve yaşamın normale döndüğü Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye’nin Tel Abyad kenti sınırında görev yapan Emniyet Personeli ile iftar yaptı.
Bu haber 77 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum