Reklam
Reklam

Vali Şıldak, selde hayatını kaybeden Sabuncu ve Bayaslan ailelerini ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, geçen yıl meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden Sabuncu ve Bayaslan ailelerini ziyaret etti.

Vali Şıldak, selde hayatını kaybeden Sabuncu ve Bayaslan ailelerini ziyaret etti
Editör: Urfa Haber 63
15 Mart 2024 - 13:48
Şanlıurfa’da geçen yıl 14-15 Mart'ta yaşanan ve 17 kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti.
Kentte geçtiğimiz yıl sağanak yağışın ardından derelerin taşması sonucu 27 mahallede bin 978 ev, 234 iş yeri, 19 okul ve 8 cami hasar gördü. Sel felaketinde 17 kişi hayatını kaybetti, 62 kişi de yaralandı.
15 Mart’ta bir anda taşan dereler şehri sardı, sele kapılıp gidenler oldu. Yollar, evler, caddeler, arabalar, sokaklar suya ve çamura gömüldü. Şehrin merkezinde, kalbinde en işlek alt geçidi su bastı. Sel felaketinde 17 kişi hayatını kaybetti, 62 kişi de yaralandı.
Vali Hasan Şıldak,  geçen yıl sel felaketinde hayatını kaybeden 4 çocuk babası Muhammed Sabuncu ve Ömer Faruk Bayaslan, ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaştı.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Şıldak,”2023 yılında meydana gelen sel afetinde yakınlarını kaybeden Sabuncu ve Bayaslan Ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaştık.
Hepimizi derinden üzen bu afette kaybettiğimiz bütün insanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum”dedi.
 
Bu haber 364 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum